Even voorstellen

Eleanor Lutke

Mijn naam is Eleanor, ik ben getrouwd en samen zijn wij ouders van 4 prachtige kinderen de oudste een tiener en de jongste een peuter. Ik ben Zuid-Afrikaans van geboorte en mijn man Nederlands. Ik woon sinds 1996 in Nederland en spreek vloeiend Engels en Nederlands. 3 jaar geleden werd ik zwanger van ons derde kindje en ik besloot om te stoppen met werken als peuterspeelzaal juf.  Doordat ik een grote passie heb voor kinderen besloot ik om gastouderopvang te worden van “de Wijsneusjes”.

“de Wijsneusjes” is een gezellig,vertrouwd en zeker veilig plekje voor kleine kindjes.
Hier kunnen ze met zijn allen heerlijk binnen en buiten spelen met voldoende ruimte. Met veel geduld en liefde en creativiteit vind ik het heerlijk om te kijken hoe kinderen van 0 tot 4 zich ontwikkelen.

Het is hier altijd gezellig bij “de Wijsneusjes”, als wij samen dansen en zingen hebben wij altijd heel veel pret. Wij gaan graag op de ontdekkingsreis, bijvoorbeeld heerlijk wandelen buiten, speeltuintjes opzoeken en noem maar op. Wij houden ook van boekjes lezen, knutselen,taartjes bakken,spaghetti maken en ook pannenkoeken bakken en nog veel meer.

Dus kindjes van 0 tot 4 jaar zijn van harte welkom bij “de Wijsneusjes”

Gastouderbureau OOK - Kader - Homepage

Onze andere gastouders

Onze gastouders zijn actief in: De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, Mijdrecht, De Hoef, Wilnis, Vinkeveen, Nieuwkoop, Zevenhoven, Nieuwveen, Ter Aar en Amstelveen.