Even voorstellen

Saskia Oude Engberink

Hoi lieve ouders

Mijn naam is Saskia Oude Engberink en ik ben 38 (1984) jaar jong. Ik woon samen met mijn vriend Mathijs en om de week ook met zijn twee kinderen Emma en Milan aan de rand van De Kwakel/ Kudelstaart (Hoofdweg). We wonen op een heerlijke plek met een grote tuin waar van alles te beleven valt. We hebben kippen, geitjes en een konijn. 

Sinds november 2021 ben ik gestart als gastouder na 11 jaar in de kinderopvang te hebben gewerkt. Ik vind het heerlijk om kinderen een gezellige en liefdevolle dag te bieden waarin ze zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo. Plezier maken staat voorop en tijdens dat plezier maken probeer ik ook om uw kind van alles te leren. We wandelen veel en zodra het kan spelen we buiten in de zandbak, het speelhuis of lekker voetballen op het gras. Zo vermaken we ons de hele dag met zingen, voorlezen, knutselen, bouwen of gewoon even lekker knuffelen. Mocht uw interesse gewekt zijn kunt u ook altijd een kijkje nemen op mijn Facebook pagina gastouderopvang Sproet. 

Mijn werkdagen zijn van dinsdag t/m donderdag.

Wie weet tot ziens

Gastouderbureau OOK - Kader - Homepage

Onze andere gastouders

Onze gastouders zijn actief in: De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, Mijdrecht, De Hoef, Wilnis, Vinkeveen, Nieuwkoop, Zevenhoven, Nieuwveen, Ter Aar en Amstelveen.