Even voorstellen

Sylvia Graafsma

Hallo, ik ben Sylvia en ik ben 38 jaar. Sinds begin 2016 werk ik als gastouder en dit bevalt mij erg goed. Het geeft mij de vrijheid om meer tijd met mijn kinderen door te brengen en toch ook lekker aan het werk te zijn met de andere kinderen. Ik heb jaren in de kinderopvang gewerkt maar ik merk dat ik het huiselijke en het meer aan kunnen sluiten op de behoefte van het kind als gastouder prettiger vind.

Ik ben een echte doener. Ik vind het heerlijk om te knutselen met de kinderen, buiten te spelen of tenten te bouwen, maar ook lekker te knuffelen met elkaar en een boekje te lezen. Hoewel ik druk kan zijn als persoon, geeft dit werk mij ook een hoop rust en voldoening. Ik verveel mij nooit en ook mijn kinderen vinden het heel gezellig in huis. Ook het meer persoonlijk contact hebben met de kinderen en de ouders zie ik als een groot pluspunt.

Gastouderbureau OOK - Kader - Homepage

Onze andere gastouders

Onze gastouders zijn actief in: De Kwakel, Uithoorn, Aalsmeer, Kudelstaart, Mijdrecht, De Hoef, Wilnis, Vinkeveen, Nieuwkoop, Zevenhoven, Nieuwveen, Ter Aar en Amstelveen.